Főoldal Cégünkről Adatvédelem Kapcsolat Impresszum Ι Webáruház Ι
Szivattyú mesterséges patakokhoz és szűrőrendszerekhez
A kerti tó jól sikerült kialakításához nagyban hozzájárulnak az olyan impozáns látványelemek, mint a mesterséges patak vagy vízesés.
A csörgedező, csobogó víz minden kertet a pihenés és kikapcsolódás hangulatát árasztó oázissá változtat. A mesterséges patakok üzemeltetésére hivatott szivattyúk ideálisak az ilyen felhasználási célokra, hiszen az ehhez szükséges, nagy folyadékszállító kapacitás csekély energiafelhasználással párosul. Így aztán csekély ráfordítással, valamint költség- és energiatakarékos módon alkothatjuk meg kertünk e szemet gyönyörködtető látványelemeit.
Vízijátékok
Vízijátékok
Vízijátékok
A nagy teljesítményű, mesterséges patakok üzemeltetésére hivatott szivattyúk arra is alkalmasak, hogy lenyűgöző hatással bíró vízijátékokat üzemeltessünk velük - akár viszonylag nagyobb kerti tavakban is. Az 1"-os kivitelű különleges tartozékok széles választéka lehetővé teszi, hogy segítségükkel kiválaszthassuk a sokrétűen változatos lehetőségek közül azt, amely leginkább megfelel egyéni elképzeléseinknek a kerti tó megalkotásánál. A lehetőségek széles tárháza így többféle egyéni, változatos és flexibilis megoldást biztosít számunkra.
Szűrőrendszerek működtetése
Szűrőrendszerek működtetése
Szűrőrendszerek működtetése
A mesterséges patakok üzemeltetésére hivatott szivattyúk legfontosabb alkalmazási területei közé tartozik a szűrőrendszerek működtetése, ezért szűrőrendszer-szivattyúknak is szokták űket nevezni. Miután nagyon nagy teljesítményuek és a tartós üzemmódra is alkalmasak, ugyanakkor kevés energiát fogyasztanak; ideálisak arra, hogy a különféle szűrőrendszereket táplálják vízzel. A kerti tó méretének és a szivattyú teljesítményének függvényében a két felhasználási mód egymással is kombinálható: azaz egy szivattyúval üzemeltethető a szűrőrendszer és a mesterséges patak is.

Copyright © 2008-2011 T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH
A rendszergazdai szolgáltatást nekünk is a Mav-IT Kft. nyújtja.
Leírás
A nagy teljesítményű, mesterséges patakok üzemeltetésére hivatott szivattyúk arra is alkalmasak, hogy lenyűgöző hatással bíró vízijátékokat üzemeltessünk velük - akár viszonylag nagyobb kerti tavakban is.
Tippek
A mesterséges patakok üzemeltetésére hivatott szivattyúk legfontosabb alkalmazási területei közé tartozik a szűrőrendszerek működtetése, ezért szűrőrendszer-szivattyúknak is szokták űket nevezni.