Főoldal Cégünkről Adatvédelem Kapcsolat Impresszum Ι Webáruház Ι
Impresszum
Kiadó
T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH
Siemensstraße 17
D-74915 Waibstadt
Tel.: +49 (0)7263 9125 0
Fax: +49 (0)7263 9125 25
Mail: [email protected]
Üzletvezető: Peter Barth, Gerhard Schönemann, Dr. Jörg Gerike, Henry Gieck
Cégjegyzék: Amtsgericht Mannheim HRB 340844
A weboldal tartalmáért felelős
T.I.P. Hungaria Kft.
Reviczky Győző
Almáskert u. 4.
2220 Vecsés
Magyarorszá
Tel.: +36 29 55 25 95
Fax: +36 29 55 25 98
Mail: [email protected]
Koncepció, szerkesztés és megvalósítások
gruber-design
Internetagentur & Redaktionsbüro
Hans-Peter Gruber
Landfriedstr. 1a
D-69117 Heidelberg
Képek
Termékeinket fotózta:
az Design
Angelika Zeck
Vierlingstr. 27
D-74915 Waibstadt-Daisbach
Szerzői jog
A weblap képei és egész tartalma szerkezetileg és külalakilag szerzői jogvédelem alatt állnak. A weboldal minden részlete (pl.: kép, adat, szöveg) a T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH, vagy a T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH által megbízott harmadik személy tulajdonát képzi. Kizárolag a T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH írásos engedélyével lehetséges bármilyen fajta sokszorosítás, mint például másolás, mikrofilm, CD-re történő adatrögzítés, vagy másolás. Ennek megszegése büntetendő cselekmény.
Felelősség / Jogi utalások
A T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH folyamatosan azon fáradozik, hogy honlapján teljes és a valóságnak megfelelő legfrissebb információkat jelentesse meg. Ahoz hogy a T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH ezt elérje, átfogó intézkedéseket tett a minoségbíztősítás érdekében. Viszont a T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH nem vállal felelőéget, vagy garanciát a honlapon megjelent információk valóságáért, aktualitásáért és teljességéért.
Különösképpen nem felel a T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH a közvetlen és közvetett károkért, beleértve a nem létrejött nyereségeket is, melyeknek a honlapunkon megjelentetett iformációk szolgáltak alpul.
A T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH fentartja, előzetes bejelentés nélkül, a megjelentetett adatok kiegészítésének és megváltoztatásának jogát.
Ezen a honlapon megtalálhatók más forgalmazó, szolgáltató cégek linkjei is. A T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH nem vállal felelősséget ezen honlapon megjelent információk, adatok helyességéért.
Kéretlenül felhasznált adathordozók, képek, grafikák, jegyzetek, vagy más egyéb anyagokért felelősséget nem vállalunk.

Copyright © 2008-2011 T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH
A rendszergazdai szolgáltatást nekünk is a Mav-IT Kft. nyújtja.
Leírás
Ezen a honlapon megtalálhatók más forgalmazó, szolgáltató cégek linkjei is. A T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH nem vállal felelősséget ezen honlapon megjelent információk, adatok helyességéért.