Főoldal Cégünkről Adatvédelem Kapcsolat Impresszum Ι Webáruház Ι
Tartozékok kerti tótechnika
Az UV-C sugárzók nagyon hatékonyan csökkentik az algaképződést, valamint döntő jelentősséggel bírnak a halak egészsége szempontjából, mivel megsemmisítik a veszélyes kórokozókat.
Az UV-C sugárzó számos kerti tó szűrőnk esetében az alapfelszereltséghez tartozik, hogy növelhesse és kiegészíthesse a szűrési teljesítményt. Különféle teljesítményu UV-C szűrők külön is kaphatóak, hogy a speciális egyéni igényeknek megfelelően önállóan is lehessen őket alkalmazni a kerti tavakhoz, de akár akváriumokhoz is.
Fúvókák, vízköpők, világítás
Fúvókák, vízköpők, világítás
A különféle szökőkút-fúvókák, vízköpők és a világítás olyan stílusalakító eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy kertünket és kerti tavunkat egyéni jelleggel ruházzuk fel. A hangulatos világítás minden kertbe esti idillt varázsol. A lágyan csobogó vizű vízköpők olyan környezetet teremtenek, amely a kikapcsolódás oldott és pihentető hangulatát árasztja. Legnagyobb hangulatteremtő ereje a szökőkutaknak van, amelyek jellegét ill. a vízkép látványát változatosan és személyre szabottan alakíthatjuk a sokféle szökőkút-fúvóka segítségével.
Tóápoló szerek
Tóápoló szerek
A tóápoló szerek javítják a tó vizének minőségét és hozzájárulnak a tószűrők által végzett munkához. A zeolit természetes kőzet biológiai víztisztítást végez és csökkenti a káros anyagok jelenlétét. Az ALGA CONTROL meggátolja a növények és halak számára káros hatású algaképződést. Az AQUASANA optimálisan előkészíti a tóvizet a halak betelepítésére. Megköti a vezetékes vízből származó klórt és Aloe Vera hatóanyagának köszönhetően védi a halak (mint pl. a koi díszpontyok) bőrét, kopoltyúját és nyálkahártyáit.
Vízesés-tálcák - a mesterséges patakok és vízesések kreatív megvalósításához
Vízesés-tálcák
A mesterséges patakok és a vízesések a szökőkutak mellett a legmutatósabb kerti látványelemek és a kertépítés legváltozatosabb lehetőségeit kínálják. A mesterséges patakok kialakítását nagyban megkönnyítik azok a tálcák, amelyek számtalan variációban alkalmazhatóak a patakmeder kiépítése során.
Már egyetlen egy ilyen tálca segítségével gond nélkül kialakíthatunk egy harmonikus képet adó, egyenletesen leomló vízesést. Több tálca alkalmazásával - ha kissé eltoljuk őket egymáshoz képest vagy egymás fölé helyezzük őket - szemet gyönyörködtető, lépcsős elrendezésű vízesést alkothatunk. Különösen kifejezőerővel bírhat egy olyan szélesebb vízesés, amit több tálca egymás mellé helyezésével alakítunk ki.
Vízesés-tálcák
A kombinációs lehetőségek száma olyan nagy, hogy fantáziánk és a kreativitásunk korlátlanul szárnyalhat. Jellemzőiből adódóan a vízesés-tálca nem lesz szembeötlő a kész kompozícióban, hiszen pl. stabil fedőlapjára dekorációs elemeket - köveket vagy növényeket, stb. - helyezhetünk, így az optikai összképet könnyű tetszetőssé és harmonikussá tenni.

Copyright © 2008-2011 T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH
A rendszergazdai szolgáltatást nekünk is a Mav-IT Kft. nyújtja.
Leírás
Az UV-C sugárzók nagyon hatékonyan csökkentik az algaképződést, valamint döntő jelentősséggel bírnak a halak egészsége szempontjából, mivel megsemmisítik a veszélyes kórokozókat.
Tippek
A tóápoló szerek javítják a tó vizének minőségét és hozzájárulnak a tószűrők által végzett munkához.