Főoldal Cégünkről Adatvédelem Kapcsolat Impresszum Ι Webáruház Ι
Szökőkútszivattyúk és kerti tó szűrők
Szökőkútszivattyúk és kerti tó szűrők ideálisak arra a célra, hogy működtessék a kerti tóban elhelyezett szökőkutakat és csobogókat.
A szökőkútfeltétek nagy választéka - a választott szivattyú nagyságának függvényében - egész sor különféle vízkehely-formát tesz lehetővé. Ennek köszönhetően nagy mozgástér áll rendelkezésre a kerti tó látványát megkoronázó szökőkút egészen egyéni jellegének kialakításához.
Szivattyúk vízköpőkhöz és akváriumokhoz
Szivattyúk vízköpőkhöz és akváriumokhoz
Szivattyúk vízköpőkhöz és akváriumokhoz
Szivattyúk vízköpőkhöz és akváriumokhoz ezek a szivattyúk beltéri alkalmazás esetén akváriumokhoz használhatók, illetve olyan szobai szökőkutak és csobogók is működtethetők segítségükkel, amelyek lágyan csobogó vizükkel egyrészt kellemes atmoszférát teremtenek, másrészt pedig folyamatosan nedvesen is tartják - és ily módon javítják - a helyiség levegőjét. Ezek a szivattyúk kültéri alkalmazásuk során azoknak a kertben vagy a kerti tóban elhelyezett vízköpő figuráknak a vízkeringetését biztosítják, melyek a kert és a kerti tó kedvelt és szemet gyönyörködtető látványosságainak számítanak.
Tó levegőztető szivattyúk
Tó levegőztető szivattyú PM 1000 4/R
Tó levegőztető szivattyú PM 1000 4/R
Nemcsak dúsítják a tó oxigéntartalmát, hanem a tó befagyását is megakadályozzák a téli időszakban (külső hőmérséklettől függően). Ily módon folyamatosan fentartható az iszapgázok jelenléte. Nyáron a tólevegőztető szivattyú az oxigéntartalom növelése révén javítja a tóban élő halak életfeltételeit.

Copyright © 2008-2011 T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH
A rendszergazdai szolgáltatást nekünk is a Mav-IT Kft. nyújtja.
Leírás
Szökőkútszivattyúk és kerti tó szűrők ezek a szivattyúk ideálisak arra a célra, hogy működtessék a kerti tóban elhelyezett szökőkutakat és csobogókat.
Tippek
Ezek a szivattyúk tavak és akváriumok levegőztetésére is alkalmasak. A vízen kívül kell elhelyezni és akár tartós használatban üzemeltetni.