Főoldal Cégünkről Adatvédelem Kapcsolat Impresszum Ι Webáruház Ι
Búvárszivattyúk szennyezett vízhez
Erősen szennyezett folyadékok át- vagy kiszivattyúzására alkalmasak. Minden gond nélkül felszívják és átszivattyúzzák a lehullott faleveleket, a papírt és a különféle rostos anyagokat is - ennél fogva alkalmasak kerti tavak, vagy építkezési gödrök kiszivattyúzására is.
Ezek a szennyezett vizet szállító szivattyúk nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak a vízzel elárasztott helyiségek vízmentesítésénél, amikor a gyors szivattyúzással elkerülhetok a komolyabb vízkárők.
Építkezési búvárszivattyúk szennyezett vízhez
Építkezési búvárszivattyúk szennyezett vízhez ezeket a szivattyúkat úgy tervezték, hogy extrém körülmények között is lehessen velük dolgozni. Az építkezési- és szennyvízgyűjtő-gödrök kiszivattyúzása igen nagy teljesítményt követel a szivattyúktól. Ezért a hidraulikus ház és a járókerék robusztus öntvényből készült. A szivattyúmotor és a megengedett maximális szemcseméret - amely a szennyeződés darabjainak maximális átmérőjét jelenti - lehetővé teszi, hogy a szivattyú gyorsan és hatékonyan tudjon nagyobb mennyiségu, erősen szennyezett folyadékot szállítani.
Bevált műszaki megoldás: a VORTEX szabadáramú járókerék
A VORTEX szabadáramú járókerék
A VORTEX szabadáramú járókerék megakadályozza a szivattyú eltömődését. A vízben található szennyeződés részecskéi felkavaródnak és így akadály nélkül haladhatnak át a hidraulikus rendszeren.
A szennyezett vizet szállító szivattyúk olyan víz szivattyúzására alkalmasak, amely többé-kevésbé nagy részecskeméretű szennyeződést tartalmazhat. A lebegő szennyeződésdarabok, az iszap, a homok, a falevelek, az egyéb növényi részek és más hasonló szennyeződés-darabok azonban eltömíthetik a szivattyút, zavart okozhatnak annak üzemelésében vagy teljesen le is állíthatják a szivattyú működését.
Mindezek elkerülése érdekében a szennyezett víz szállítására szolgáló valamennyi szivattyúnkat VORTEX szabadáramú járókerékkel gyártjuk, amely megakadályozza a szivattyú eltömődését: a szennyeződés fellazul és szétoszlik, s így részecskéi akadály nélkül haladhatnak át a hidraulikus rendszeren. Ez a sok éve alkalmazott műszaki megoldás újra és újra igazolta magát a gyakorlatban - így bevált megoldásnak számít, akár kerti tavak vagy építkezési gödrök kiszivattyúzásáról van szó, akár szükséghelyzetben történő vízmentesítésről.

Copyright © 2008-2011 T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH
A rendszergazdai szolgáltatást nekünk is a Mav-IT Kft. nyújtja.
Leírás
Búvárszivattyúk szennyezett vízhez ezek a szivattyúk erősen szennyezett folyadékok át- vagy kiszivattyúzására alkalmasak.
Tippek
Ezek a szennyezett vizet szállító szivattyúk nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak a vízzel elárasztott helyiségek vízmentesítésénél, amikor a gyors szivattyúzással elkerülhetok a komolyabb vízkárők.