Főoldal Cégünkről Adatvédelem Kapcsolat Impresszum Ι Webáruház Ι
Tartozékok búvárszivattyúkhoz, kerti szivattyúkhoz és házi vízművekhez
A flexibilis bekötőcsövek és előszűrők olyan tartozékok, melyek alkalmazását házi vízművekhez javasoljuk.
Az előszűrők minimálisra csökkentik a kopás mértékét és növelik a szivattyú élettartamát is, mivel kiszűrik a homokot és az egyéb szilárd szennyeződésrészecskéket a szivattyúzott közegből. A fémszövetes flexibilis bekötőcsövek ideálisak ahhoz, hogy állandó telepítés esetén összekötő elemekként alkalmazzuk őket. Ellentétben a merev fémcsövekkel a flexibilis csövek rugalmasságukból adódóan megakadályozzák, hogy a vibráció átterjedjen a vízvezetékrendszerre.
Víztelenítő tömlők
Víztelenítő tömlő
Víztelenítő tömlő
A víztelenítő tömlők pl. a merülőszivattyúk esetében azt a folyadékot vezetik el, amelyet a szivattyú felszív. A tömlőből gond nélkül többet is egymáshoz lehet szerelni, hogy együttesen elérjék a kívánt hosszúságot. Az optimális teljesítmény elérése érdekében külön tömlők szerepelnek kínálatunkban a tiszta víz szállítására és külön speciális tömlők a szennyezett vízhez. A szennyezett víz elvezetésére szolgáló tömlők nagyobb belső átmérővel rendelkeznek annak érdekében, hogy az eltömődés veszélye a minimálisra csökkenjen.
Szívótömlők
Szívótömlő
Szívótömlő
A szívótömlők a ciszternákból, kutakból, víztárolókból stb. kiszivattyúzott vizet vezetik el a szivattyúhoz. A tartós és erős, műanyagból készült szívócső-garnitúrák olyan felhasználási célokra alkalmasak, amelyek esetében a nyomás viszonylag kicsi. Nagyobb nyomás esetén - vagy pl. olyankor, ha a házi vízművet állandó telepítéssel szeretnénk üzembe helyezni - tanácsos a kiváló minőségu, szívó- vagy nyomóoldalra való profi tömlőgarnitúrát alkalmazni.

Copyright © 2008-2011 T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH
A rendszergazdai szolgáltatást nekünk is a Mav-IT Kft. nyújtja.
Leírás
A víztelenítő tömlők pl. a merülőszivattyúk esetében azt a folyadékot vezetik el, amelyet a szivattyú felszív. A szívótömlők a ciszternákból, kutakból, víztárolókból stb. kiszivattyúzott vizet vezetik el a szivattyúhoz.
Tippek
A flexibilis bekötőcsövek és előszűrők olyan tartozékok, melyek alkalmazását házi vízművekhez javasoljuk.