Főoldal Cégünkről Adatvédelem Kapcsolat Impresszum Ι Webáruház Ι
Külső átfolyószűrők
Az külső átfolyószűrők elősegítik a tó természetes biológiai egyensúlyának fenntartását, valamint hatékonyan és tartósan képesek az egészséges vizet biztosítani.
A szűrőket a vízen kívülre kell telepíteni - a legjobb, ha közvetlenül a tó mellé helyezzük őket. A szivattyú által mozgásba hozott víz több különféle szűrési folyamaton halad át, majd végül visszafolyik a tóba. Az átfolyó külső szűrők kényelmes és teljes körű megoldást testesítenek meg: valamennyi szűrőközeg, a befolyócső és az összes csatlakozó is alaptartozékként jár a termékhez.
Egyszerűbb kezdő-modellek kis méretű kerti tavakhoz
 
A külső átfolyószűrők kezdő-modellei olyan kerti tavakhoz valók, amelyekben vagy egyáltalán nincs, vagy csak igen kevés hal van. A kompakt és kedvező hatásfokú szűrők kiválóan alkalmasak kisebb méretű és kevesebb gondozást igénylő kerti tavakhoz, amelyek vize kevésbé hajlamos a szennyeződésre. Bevált kezdő-modellnek számít az AKP 5000 UV külső átfolyószűrő.
UV-C sugárzók
 
Néhány külső átfolyószűrő szériatartozéka az UV-C sugárzó is, amely további szűrést tesz lehetővé azáltal, hogy csírátlanítja a tó vizét és megakadályozza a benne lebegő algák szaporodását, azaz tartósan gátolja az algaképződés folyamatát. A mindenkori vízminőség függvényében - valamint attól függően, hogy mennyire van a tó növénnyel beültetve és mennyi hal van benne - ez a kiegészítő tisztítóeljárás szerfelett hasznosnak és ajánlatosnak mondható; így termékválasztékunkban UV-C sugárzóval ellátott külső átfolyó szűrők is szerepelnek.
Külső átfolyó szűrők - többfokozatú szűrés az egészséges vizű kerti tó érdekében
Külső átfolyószűrő AFP 35
Külső átfolyószűrő
Kerti tó szűrőink nagyfokú hatékonysága és sikeressége azon a sok év óta beváltnak számító eljáráson alapul, amely különféle technikákat kombinál egymással ill. folyamatosan tovább is fejleszti azokat. A hagyományos szűrőrendszerek általában csak mechanikai szűrést visznek véghez. Külső átfolyószűrőink ezzel szemben különféle szűrőfolyamatokat kapcsolnak össze egymással, melyek hatásukat tekintve tökéletesen kiegészítik és kölcsönösen erősítik egymást.
A mechanikai szűrést szűrőszivacsok végzik, amelyek kiszűrik a durvább szennyeződésrészecskéket.
A biológiai szűrésről azok a mikroorganizmusok gondoskodnak, amelyek a Flocor-rétegben (nagy felületet adó, műanyag csődarabkák) képződnek.
Külső átfolyószűrő
A tó vize kiváló minoségu lesz és a kituno életfeltételeket biztosít a tó növényeinek és halainak.
A természetes kémiai szűrést a szűrőgranulátum végzi,; ennek során megkötődik a mérgező ammónia, a nitrát pedig ártalmatlan nitrogénné alakul át.
Az UV-C sugárzóval ellátott külső átfolyószűrők esetében még egy további tisztítóeljárással bővül a szűrés folyamata, amely tartósan csökkenti az algaképződést.
E különféle szűrési módozatok tökéletes összjátéka meggyőző eredményhez vezet: a tó vize kiváló minőségű lesz és a kitűnő életfeltételeket biztosít a tó növényeinek és halainak.

Copyright © 2008-2011 T.I.P. Technische Industrie Produkte GmbH
A rendszergazdai szolgáltatást nekünk is a Mav-IT Kft. nyújtja.
Leírás
Kerti tó szűrőink nagyfokú hatékonysága és sikeressége azon a sok év óta beváltnak számító eljáráson alapul, amely különféle technikákat kombinál egymással ill. folyamatosan tovább is fejleszti azokat.
Tippek
Néhány külső átfolyószűrő szériatartozéka az UV-C sugárzó is, amely további szűrést tesz lehetővé azáltal, hogy csírátlanítja a tó vizét és megakadályozza a benne lebegő algák szaporodását, azaz tartósan gátolja az algaképződés folyamatát.